4.2 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

Schepen Annie Vandenbussche: Mijn engagement voor de Jeugd stopt niet

Zoals je al kon lezen in onze krant werd een nieuw bestuur voor de Jeugdraad van Knokke-Heist gekozen. Pieter-Jan Bode volgt Flore Ruysschaert op als voorzitter. De andere bestuursleden zijn Birgit Tilleman (secretaris), Joeri Luypaert (ondervoorzitter), Camille Eecloo (penningmeester), Bram Van Goethem, Emily Degraeve, Yorrick Berens en Benjamin Brackman.  

De uittredende bestuursleden Flore Ruysschaert, Maarten Cabooter, Lindsay Dewaele, Bart Huys,Alex Desender, Benny Reubens, Mike Deleersnyder, Eva Brackman en Matthias Hillemans werden door de kersverse voorzitter met een goodiebag met ambachtelijk gebrouwen Adviesbier en babelutten nog eens uitdrukkelijk bedankt voor de bergen werk die ze verzet hebben. 

“Hun onvoorwaardelijke inzet voor de jeugd van onze gemeente zowel voor als achter de schermen werd door jan en alleman enorm geapprecieerd! Stuk voor stuk mensen waar je op kan bouwen, daar mag je zeker van zijn” aldus Pieter-Jan. “Gelukkig is dit geen einde voor de 50-jarige Jeugdraad van Knokke-Heist. Vijf nieuwe kandidaten staan te popelen om aan deze nieuwe legislatuur te beginnen. Het enthousiasme dat ik dit weekend al gevoeld heb, belooft veel goeds. Die jonge gasten hebben er verdorie veel goesting in!” En ook schepen Annie Vandenbussche kreeg van Pieter-Jan nog een extra pluimpje bij op haar dikgevederde hoed. “Merci mevrouw Annie Vandenbussche om zo voor ons op te komen in het schepencollege!” besloot voorzitter Bode.  

“Mijn engagement voor de Jeugd van Knokke-Heist stopt niet omdat ik straks geen schepen van Jeugd meer ben, zegt Schepen Annie Vandenbussche. Ik wil de jeugdraad en de nieuwe schepen die nog weinig ervaring heeft heel graag ondersteunen. Dit volkomen in het belang van de Jeugd zelf, die dat verdient. Zij zijn onze toekomst”, besluit schepen Vandenbussche.

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over