vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Schrijf u in voor de actie “Winkel in Damme en win”

Om de lokale ondernemer te ondersteunen organiseert stad Damme organiseert van 15 september tot en met 15 oktober de actie “Winkel in Damme en win”. U kunt als lokale ondernemer nog tot 8 augustus inschrijven om deel te nemen aan de actie.

Concept

Klanten krijgen per aankoop die ze tussen 15 september en 15 oktober bij één van de deelnemende ondernemers doen een deelnemingsformulier. Ze droppen dit ingevuld in de beschikbare wedstrijddozen die bij de ondernemers en in bepaalde stadsgebouwen staan.

Prijzenpot

De prijzenpot bestaat uit 30 goodiebags die gevuld zijn met producten geschonken door de deelnemende ondernemers en door het stadsbestuur. De goodiebags zijn herbruikbare shoppingtassen met het stadslogo. 1 superwinnaar vindt in zijn goodiebag ook Damse cadeaubonnen ter waarde van 250 euro. Deze worden geschonken door het stadsbestuur.

Om een aantrekkelijke prijzenpot te verzamelen doen we dus een beroep op de goodwill van de ondernemers en vragen we hen 30 producten, cadeaus of kortingsbonnen te schenken zodat er ook een aanlokkelijk item van hun zaak in elke goodiebag zit.

Kostprijs

Uw deelname kost u de prijzen die u schenkt. Alle andere kosten (promotie, invulbonnen, wedstrijddozen, brengen en afhalen materiaal) worden door het stadsbestuur betaald.

Trekking en overhandiging prijzen

Na afloop van de actie worden alle deelnemingsformulieren verzameld. De trekking van de prijzen heeft plaats op een informeel moment. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De prijzen worden overhandigd aan de winnaars op donderdag 27 oktober om 19 uur in het Stadhuis in Damme. Alle deelnemende ondernemers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Deelnemen en info

Wilt u deelnemen aan onze actie? Schrijf u dan voor 8 augustus 2022 in via het inschrijvingsformulier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen