maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist

Senior Sportief pakt op 20 juni uit met 28 sportieve uitdagingen  

Zin in sport en ontmoeting? Schrijf je dan voor 13 juni 2022 in voor Senior Sportief en kies uit 28 leuke, begeleide activiteiten. Op maandag 20 juni 2022 wil Senior Sportief een ontmoetingsplaats zijn voor 50-plussers die in beweging willen zijn. Op deze sportieve dag kunnen grijze wolv(inn)en op een recreatieve wijze in een ontspannen en gezellige sfeer samen hun geliefkoosde sport beoefenen of met een nieuwe sport kennis maken.  

Senior Sportief staat open voor alle actieve 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving. Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom op deze dag waar beweging en plezier centraal staan. Op het programma staat een aantrekkelijke mix van 28 sporten.  

Er zijn 2 sessies in de voormiddag en 2 sessies in de namiddag. In elke sessie worden er verschillende activiteiten aangeboden. Op deze manier kan iedereen zijn eigen programma samenstellen naargelang de persoonlijke interesse en mogelijkheden. Je kan kiezen om deel te nemen aan minimum 1 of maximum 4 activiteiten.   

In de prijs van € 1,5 per activiteit is inbegrepen: deelname aan de sportactiviteiten, verzekering en koffie met dessert. Wie over de middag wil lunchen (warme beenham met groentjes en aardappelen) in het cafetaria van Sportcentrum Laguna betaalt hiervoor € 15.  

Voor alle info: https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/sport/senior-sportief  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen