9 C
Knokke-Heist

Sensational Sweets: Frédéric Vaucamps’ Merveilleux in de Lippenslaan

Aan de Lippenslaan 99 is het vandaag vooral genieten van een unieke sensatie, dankzij Frédéric Vaucamps en zijn onnavolgbare patisserie, Aux Merveilleux de Fred. Geboren en getogen in het noorden van Frankrijk, heeft Frédéric zijn leven gewijd aan het verfijnen van de traditionele Vlaamse specialiteit, de Merveilleux. Zijn unieke recept met een vleugje luchtigheid is de absolute topper onder de producten die met de hand worden gemaakt voor de ogen van de klanten.

Met verschillende maten beschikbaar, van mini tot taart, is de Merveilleux verkrijgbaar in tal van smaken, waaronder de klassieke chocolade. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun kwaliteit en elke dag maken ze hun engagement waar om kwaliteitsproducten aan te bieden.

De winkels zelf zijn geïnspireerd op het mondaine leven tijdens het Directoire, met een geraffineerde barokke inrichting, spiegels en verguldsels. Frédéric brengt zijn passie voor de Franse levenskunst over via zijn gebak en nodigt klanten uit om tijd te nemen om het mooie en het aangename in het leven te waarderen.

Als ambachtelijke patissier combineert Frédéric vakmanschap en traditie, en zijn producten zijn beschikbaar in winkels die de Franse elegantie belichamen. Frédéric’s unieke stijl is herkenbaar uit de duizend, en via zijn Merveilleux deelt hij zijn liefde voor de goede dingen des levens met de wereld.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen