Home Knokke-Heist Shop local, steun jouw lokale watersportclubs

Shop local, steun jouw lokale watersportclubs

Tijdens deze eindejaarsperiode pakken Surfers Paradise en Lakeside Paradise uit met een heus cadeau-offensief dat talrijke mogelijkheden biedt om straks met een top-cadeau te kunnen uitpakken!

Eerst en vooral zijn er de cadeaubonnen die grenzeloze mogelijkheden bieden voor ieders budget: een lidmaatschap waarvan je het hele jaar plezier hebt? Een kiteboard- of surfles? Een uurtje wakeboarden? Een season pass? Een heerlijke cocktail? Een BBQ? Een watersportkamp? Een uurtje E-Foilen?

Deze cadeaubonnen zijn full color, heel mooi om te geven en kunnen coronaproof besteld worden via www.paradise-webshop.be. Je betaalt elektronisch en de bon wordt naar jouw thuis of een ander adres naar keuze opgestuurd.

Wil je liever iets tastbaarder? Dan zijn er de prachtige zwarte hoodies en de unieke Keith Haring reproducties. Deze laatste werden genummerd van 1-500. Zeer mooi om in te kaderen en op de achterkant is er de originele brief die de authenticiteit waarborgt.

Surfers Paradise verkoopt Keith Haring reproducties.

Gedurende de jaren ’87-‘89 was de bekende Amerikaanse kunstenaar Keith Haring een graag geziene gast te Knokke-Heist. In zijn vrije tijd vertoefde hij graag op Surfers Paradise waar hij leerde surfen en genoot van het chille beachlife.
Als dank maakte hij speciaal voor onze club in 1989 een uniek Surfers Paradise logo – een windsurfer op een golf. Surfers Paradise had in die tijd 160 leden en iedereen kreeg dan ook meteen een T-Shirt met dit logo op. Het logo kreeg een prominent plaatsje in het clubhuis en werd enkele zeldzame keren gebruikt als fel gesmaakt relatiegeschenk.

In deze corona tijden kwam het idee om 500 genummerde afdrukken te maken van het logo op mat wit A3-karton en die te verkopen voor het bedrag van € 50.

Op de keerzijde staat de afdruk van de bijhorende persoonlijke brief die Keith schreef als begeleiding en als bewijs van authenticiteit, in feite ook al een kunstwerk op zich. Ingekaderd is het een prachtig stuk om in huis te hebben, tijdloos en vooral een link van jou met Surfers Paradise en in memory van een uitzonderlijk kunstenaar.

Jouw reproductie kan besteld worden via de webshop, wordt geleverd in een stevige enveloppe en kan ieder weekend en vakantiedag in de namiddag afgehaald worden op Lakeside Paradise, Duinenwater 41, 8300 Knokke-Heist.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers