18.9 C
Knokke-Heist

SiJo-quiz: Hersenen kraken voor prijzen

De SiJo-quiz, georganiseerd door het Sint-Jozefslyceum in Knokke-Heist, is terug voor een nieuwe editie. Na een jaar van onzekerheid door de coronacrisis, belooft de eerste editie na de pandemie onvergetelijk te worden. Ben jij klaar om je hersenen te laten kraken en een prijs in de wacht te slepen? Lees verder om meer te weten te komen over deze spectaculaire gebeurtenis.

De SiJo-quiz zal plaatsvinden op vrijdag 3 februari 2023 in de Sporthal SiJo, gelegen op Van Rysselberghestraat 12 in Knokke-Heist. Het evenement zal plaatsvinden volgens de jaarlijkse gewoonte en zal zeker een uitdaging zijn voor zowel jong als oud. Deelnemen kan met een team van maximaal 4 personen en inschrijven kost €20 per team. Deelnemers kunnen zich inschrijven via een van de zesdes of door gebruik te maken van deze link.

De SiJo-quiz belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met prijzen voor iedereen die deelneemt. Dit is een unieke kans om je kennis te testen en tegelijkertijd plezier te hebben met vrienden en familie. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en schrijf je nu in voor de SiJo-quiz.

#SiJoQuiz #HersenenKraken #KnokkeHeist

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen