1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Sinterklaasfeest met De Peatles?

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. En zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren! Deze knotsgekke bende roetgeveegde pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein (3+).
Op 4 december 2022 houden De Peatles om 10 uur halt in Ravelingen. Tickets kosten € 9 of € 6 met de KH-uitpas, voor –26-jarigen en voor groepen van 10 personen. Ben jij er ook bij?

De Peatles
Dit energiek en schoorsteenklauterend zootje ongeregeld trekt door gans het Vlaamse land met 70 minuten muziek én acteerwerk van de bovenste plank. Ze brengen een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes (tienerhits voorzien van Sinterklaasteksten), op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld. Laat je spruiten, inclusief jezelf, genieten van een interactieve show waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar ook de Sint zo gek van is!

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen