15 C
Knokke-Heist

Slim Aan de Slag met Smartphone en Tablet: Gloednieuwe Cursusreeks Start Volgende Week

Voelt u zich wel eens verloren met uw fonkelnieuwe smartphone of tablet? Geen nood! Cultuurcentrum Scharpoord komt met dé oplossing: een speciaal opgezette cursus voor beginnende gebruikers, die uitleg biedt over de essentiële functies van deze apparaten.

Vanaf 25 september tot en met 16 oktober kunt u elke maandagmiddag van 14 tot 17 uur leren hoe u het meeste uit uw apparaat haalt. Of u nu net uw nieuwe gadget heeft aangeschaft of al enige tijd in bezit bent, maar graag meer wilt weten: deze cursus heeft voor elk wat wils.

Een belangrijk aandachtspunt: smartphones en tablets komen in diverse smaken. Of u nu een Android-apparaat heeft, zoals een Samsung, of een iPhone of iPad van Apple gebruikt, het verschil in besturingssystemen kan soms voor verwarring zorgen. Daarom biedt het Cultuurcentrum Scharpoord aparte sessies aan voor beide systemen. Hierdoor zorgt men voor een heldere en doelgerichte leeromgeving. Voorwaarde is wel dat uw toestel gebruiksklaar is voor aanvang van de cursus.

De locatie voor deze boeiende cursus? Het sfeervolle Cultuurcentrum Scharpoord aan het Maxim Willemspad 1 in Knokke-Heist. Deelnemen aan alle vier de sessies kan al voor de prijs van € 48.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen