5.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Sluis verhoogt toeristenbelasting: wat je moet weten

In een besluit genomen op 22 december heeft de gemeenteraad van Sluis de begroting voor 2023 vastgesteld. Hierin zijn ook belastingmaatregelen opgenomen die vanaf nu van kracht zijn voor toeristen die verblijven in de gemeente.

De tarieven voor de toeristenbelasting zijn per persoon per nacht aangepast. Verblijfsrecreatieondernemers zijn hierover eerder al per brief geïnformeerd en moeten deze aanpassingen zelf doorvoeren in hun eigen tariefsystemen.

De gemeente Sluis hoopt met deze maatregelen niet alleen inkomsten te genereren, maar ook bij te dragen aan het behoud en de verbetering van de stad voor toeristen en inwoners. Toeristen kunnen de nieuwe tarieven voor de toeristenbelasting raadplegen op de website van de gemeente Sluis.

De gemeente Sluis heeft de begroting voor 2023 vastgesteld, hierin zijn belastingmaatregelen opgenomen die vanaf nu van kracht zijn voor toeristen die verblijven in de stad. Verblijfsrecreatieondernemers zullen deze aanpassingen zelf doorvoeren in hun eigen tariefsystemen.

de tarieven Toeristenbelasting

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen