HomePolitieksp.a Knokke-Heist is nu ook Vooruit Knokke-Heist

sp.a Knokke-Heist is nu ook Vooruit Knokke-Heist

PERSBERICHT

Vanaf nu is sp.a Knokke-Heist, Vooruit Knokke-Heist socialistische beweging . Een volgende stap in het verniewingstraject waarmee sp.a een jaar geleden van start is gegaan. “Vandaag begint Vooruit aan een nieuw avontuur. Na onze interne hervorming, smijten we ramen en deuren open. Samen met iedereen die de handen uit de mouwen wil steken, met iedereen die genoeg heeft van de stilstand en terug vooruit wil en iedereen die gelooft in de kracht van de solidariteit gaan we van ons land stap voor stap het beste land ter wereld maken.

“Onze nieuwe naam is een knipoog naar ons verleden en tegelijk een opdracht aan onszelf voor de toekomst”. De ambitie van Vooruit is helder: van ons land het beste land ter wereld maken om in op te groeien, te werken, te wonen, verliefd te worden, verzorgd te worden en oud te worden. En op weg naar dat doel doen wij nu een oproep aan iedereen die genoeg  heeft van de stilstand en opnieuw vooruit wil in het leven. Wij gaan elke Knokke-Heistenaar ook al noemen ze zichzelf geen socialist, actief opzoeken om hen te vragen waar zij wakker van liggen. We gaan de problemen benoemen, de huidige oplossingen in vraag stellen en zonder taboes richting geven aan nieuwe oplossingen waardoor elke inwoner erop vooruit gaat”.

Vooruit komt naar u toe:24/24, 7/7,off-en online

“De wereld is te complex geworden om te denken dat de politiek alle vragen zomaar kan beantwoorden. Dat voelen wij ook in onze gemeente. Daarom willen wij zonder taboes het gesprek aangaan met iedere inwoner die gelooft in de kracht van solidariteit, maar zich vandaag niet gehoord voelt. Om hun iedeeën beter te maken, uit te werken en te versterken; om een hefboom te zijn voor alles wat in onze stad beweegt of in beweging wil komen. Niet één keer om de zes jaar in het stemhokje, maar 24/24 en 7/7, off-en online. Niet enkel in de gemeenteraad, maar vooral met acties op het terrein”, besluit Katrien Anteunis (foto).

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers