Home Sluis Spaanse Passie op de Zondagochtend: Koffieconcert met Monica en Manito

Spaanse Passie op de Zondagochtend: Koffieconcert met Monica en Manito

0
342
  •  

Pak je agenda, want deze zondagochtend wordt anders dan alle andere. Stel je voor: je zit in de historische raadszaal van het Belfort, een kop koffie in de hand, klaar voor een muzikale reis naar het hart van Spanje. Het is 24 maart, 11 uur ’s ochtends, en de toegang is helemaal gratis (ja, je leest het goed, gratis!). Maar wees er snel bij, want ‘vol is vol’ en deze kans wil je niet missen.

Monica Coronado, met haar stem die even warm is als de Spaanse zon, en Manito, de gipsy flamencogitarist wiens vingers over de snaren dansen alsof ze zelf van vuur zijn, brengen samen “Melodías del Corazón” naar het Belfort. Het belooft een voorstelling te worden vol passie, weemoed en hartstocht, een cocktail van emoties die je niet onberoerd zal laten. Van bekende Spaanstalige klassiekers tot hartverwarmende eigen nummers, hun repertoire spreekt rechtstreeks tot de ziel.

Monica weet met haar charisma en aanstekelijke energie iedereen op het puntje van zijn stoel te krijgen. En Manito? Zijn virtuoze gitaarspel is de perfecte aanvulling op Monica’s stem, waardoor elk nummer tot een explosie van pure emotie leidt.

Verwacht je aan een ochtend waar de vonken ervan af spatten, met verhalen die je meenemen van de straten van Barcelona naar het hart van Castilla de la Mancha, de plek waar Monica’s roots liggen. Dit koffieconcert is niet zomaar een optreden; het is een ervaring die je onderdompelt in een wereld vol flamenco, passie en levenslust.

Dus, heb je zin in een zondagochtend die anders is dan alle andere? Waar wacht je nog op? De koffie staat klaar, de stoelen staan klaar, Monica en Manito staan klaar. Jij ook?

Details:

  • Datum: Zondag, 24 maart 2024
  • Tijd: 11:00 tot 12:30
  • Locatie: Raadszaal van het Belfort
  • Toegang: Gratis, maar wees op tijd, want vol = vol!

Deze magische ochtend wordt mogelijk gemaakt door St. J.H. van Dale, die zich inzet om cultuur naar het hart van de gemeenschap te brengen. Zie ik je daar?

NO COMMENTS