15 C
Knokke-Heist

Spannend Uitje voor Mantelzorgers: Visserijmuseum Breskens en Gezellige Bijeenkomst

Mantelzorgers worden uitgenodigd voor een unieke rondleiding in het Visserijmuseum Breskens en een gezellig samenzijn bij het Vissershuis. Meld je snel aan voor deze bijzondere middag!

Op donderdag 20 april is er een speciaal evenement georganiseerd door de gemeente Sluis voor mantelzorgers in het Visserijmuseum te Breskens. Deze middag, die om 14.00 uur begint, biedt een unieke kans voor mantelzorgers om samen te komen, te ontspannen en te genieten van een interessante rondleiding. Onder begeleiding van een deskundige gids zullen bezoekers meer te weten komen over de rijke geschiedenis en cultuur van de visserij in de regio.

Na de rondleiding worden mantelzorgers van harte uitgenodigd om de middag voort te zetten bij het nabijgelegen Vissershuis, gelegen aan de Scheldekade 25 in Breskens. Hier kunnen de deelnemers genieten van een welverdiend kopje koffie en iets lekkers, terwijl ze de gelegenheid krijgen om gezellig bij te praten en ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers.

Mantelzorgers zijn onmisbare steunpilaren in onze samenleving en verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Dit evenement is een mooie gelegenheid om waardering te tonen voor hun inzet en toewijding.

Ben je mantelzorger en wil je deelnemen aan deze bijzondere middag? Aarzel dan niet om je aan te melden. Inschrijven kan tot en met 12 april door een e-mail te sturen naar LB@gemeentesluis.nl of door te bellen naar (0117) 457 000. Mis deze kans niet om samen met andere mantelzorgers een onvergetelijke en informatieve middag te beleven.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen