17.9 C
Knokke-Heist

Spannende Eerste Editie van ELLE RUN Knokke

Afgelopen zondag, 9 april 2023, verzamelden ruim 400 lopers zich bij de Royal Zoute Tennis Club in Knokke-Heist voor de allereerste editie van de ELLE RUN Knokke, een sportief en ontspannen evenement onder de Belgische lentezon.

Op een prachtige lentedag was de Royal Zoute Tennis Club het toneel van de langverwachte eerste editie van de ELLE RUN Knokke. Deelnemers konden kiezen uit een parcours van 6 of 10 kilometer, dat hen door het adembenemende Zwin-gebied voerde, met zicht op het strand en de zee. De bekende omroepster Joke Van de Velde zorgde voor de nodige sfeer tijdens de warming-up.

Na de inspannende loop konden de sportievelingen genieten van verfrissingen en een smakelijke maaltijd. Bovendien ontvingen zij een rijkgevulde goodiebag met onder andere een ELLE magazine en een belevingsgids van Knokke-Heist. Een welverdiende beloning voor de geleverde inspanningen!

Rondom het loopevenement was er in de Royal Zoute Tennis Club ook een bruisend partnerdorp te vinden. Bezoekers konden zich laten verwennen met huidverzorgingsproducten, zich vermaken in een fotobooth of inspiratie opdoen bij de kraampjes met kristallen en natuurstenen. Kortom, er was voor ieder wat wils, zowel voor de deelnemers als de toeschouwers.

Tijdens de prijsuitreiking werden de winnaars van de loopwedstrijd in de bloemetjes gezet. Ze ontvingen onder andere een Ice Watch horloge en een luxueuze hamam towel, aangeboden door het gemeentebestuur van Knokke-Heist. Een perfecte manier om na de inspanning heerlijk te ontspannen op het uitgestrekte strand van Knokke-Heist.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen