11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Spannende momenten tijdens het kamp van KSA De Tokke

KSA De Tokke komt naar huis van hun mega, machtig, zalig -12 kamp in Essen. Het zit er jammer genoeg op. “Wat er het kamp allemaal gebeurt is zal men dus zelf kunnen horen van jullie snotaapjes”, weet de leiding.

Eén van die kampdagen startte zelfs met een huwelijk! Namelijk die van Shanaia en Roberto, maar niets leek minder waar! De slagersvader ontdekte dat de bakkersfamillie een spion op hen had afgestuurd. Uiteindelijk is het koppeltje toch in het geniep getrouwd. Het enige probleem waar we nu nog mee zitten is dat de famillies niet meer overkomen. Roberto kon zijn vader overtuigen om een deel van het recept van het worstenbroodje te geven, maar hij was de code van zijn kluis vergeten. Weer een extra probleem…

De ochtend startte voor de kabouters met het Grote Eierspel. Ze moesten samen met hun partner hun ei doorheen zijn hele leven begeleiden. De piepers konden dan weer hun ware James Bond bovenhalen en kurken inzetten in de Grote Piepercasino! Bij de Joro’s begon de dag al slierend op het zeil met bruine zeep, lekker slipperig!

In de middag was het dan tijd om eens lekker vuil te worden. Alle drie de bannen amuseerden hun met verf, eieren, bloem en zoveel meer! Na heel wat te stinken konden we een lekkere douche pakken om ons zelf op te frissen voor de avond.

Toen de avond viel konden de gastjes het beste van zichtzelf geven in de playbackshow! “We merkten dat iedereen barstte van het talent”, besluit een tevreden leiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen