18.9 C
Knokke-Heist

Spannende sportevenementen op strand van Knokke-Heist: Gratis deelname aan Cornhole en Beachvolleybal toernooien

Het is een ongelooflijke zomer op het sportstrand van Knokke-Heist, waar lokale inwoners en bezoekers uitgenodigd worden om deel te nemen aan een paar spannende gratis sporttoernooien: Cornhole en Beachvolleybal.

Komende zaterdag, 8 juli 2023, kan men zich vanaf 10:30 uur inschrijven voor het intrigerende Cornhole-toernooi. Hier worden de deelnemers uitgedaagd hun behendigheid te testen door pittenzakken op een plank te gooien. Of men nu een beginneling is of een geoefende speler, het toernooi biedt een leuke en boeiende ervaring. En wat nog beter is, de winnaar gaat naar huis met een leuke prijs!

Daarnaast zal er in de middag, vanaf 13:30 uur, een 2vs2 Beachvolleybaltoernooi plaatsvinden. Hier kunnen duo’s het tegen elkaar opnemen in verschillende leeftijdscategorieën, afhankelijk van het aantal deelnemers. Of men nu met een vriend of familielid meedoet, men krijgt de kans om zijn volleybalvaardigheden op de proef te stellen en misschien zelfs met een leuke prijs naar huis te gaan.

Deelnemen aan deze evenementen is net zo gratis als alle andere activiteiten op het sportstrand van Knokke-Heist. Inschrijvingen gebeuren ter plaatse bij de monitor van het sportstrand.

De gemeenschap van Knokke-Heist moedigt deelnemers ook aan om hun leukste sportmomenten op het strand te delen op sociale media met de hashtag #sportersbelevenmeer.

Het belooft een dag vol plezier en sportiviteit te worden op het sportstrand van Knokke-Heist. Een perfecte gelegenheid om actief te zijn, nieuwe vrienden te maken en te genieten van de geweldige sfeer die de lokale gemeenschap en bezoekers samenbrengen.

Ben je geïnteresseerd in het ontvangen van meer updates over lokale evenementen en activiteiten in Knokke-Heist? Abonneer je dan op de lokale digitale krant. En vergeet niet om dit artikel te delen met je vrienden op sociale media, om samen herinneringen te creëren en te genieten van deze prachtige zomerdag!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen