18.4 C
Knokke-Heist

Spanning stijgt met onthulling kandidatenlijsten verkiezingen in Sluis en Zeeland

Op 15 maart 2023 zal de Gemeente Sluis en de rest van Nederland naar de stembus gaan voor de Waterschapsverkiezingen en de Provinciale Staten verkiezingen. De vraag is, zullen de burgers van Zeeland hun stem uitbrengen? De onthulling van de kandidatenlijsten op 3 februari 2023 heeft de spanning verhoogd en de strijd tussen de politieke partijen is begonnen.

Op de kandidatenlijsten staan verschillende opmerkelijke namen, waaronder enkele nieuwkomers die tot nu toe geen bekendheid genieten. De strijd tussen de politieke partijen is heviger dan ooit tevoren en er is veel op het spel. De toekomst van de provincie Zeeland en het algemeen bestuur van waterschap Scheldestromen ligt in de handen van de kiezers.

Burgers hebben tot 13 maart 2023 de tijd om hun keuze te maken en hun stem uit te brengen. De kandidatenlijsten zijn te vinden op www.zeeland.nl en www.scheldestromen.nl en zullen uiterlijk 13 maart 2023 ook thuis worden bezorgd. De verkiezingen zijn een cruciaal moment voor de toekomst van de provincie en het waterschap. Het is aan de burgers om te beslissen wie de leden van de Provinciale Staten van Zeeland en het algemeen bestuur van waterschap Scheldestromen zullen zijn.

Zal de opkomst hoog zijn op 15 maart? Welke partijen zullen er uiteindelijk zegevieren? De spanning stijgt en er is veel op het spel. Wordt vervolgd…

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen