18.4 C
Knokke-Heist

Spanning tot de laatste minuut: R. Excelsior Virton en RKFC delen de punten

In de verlichte arena op zaterdagavond, hielden R. Excelsior Virton en hun tegenstanders RKFC het publiek op het puntje van hun stoel, eindigend met een 1-1 gelijkspel. Ondanks een dominant begin bleef het scorebord onaangeroerd tot vlak na de rust. Precies in de 55ste minuut zag het thuispubliek hun hoop aangewakkerd toen Mayron De Almeida met een doelgerichte trap Virton op voorsprong zette.

Echter, in de 71ste minuut werd de sfeer plots grimmiger. Maxime Roland Guillaume, een sleutelspeler van R. Excelsior Virton, kreeg een directe rode kaart en verliet het veld, waardoor zijn team met een speler minder kwam te staan. Ondanks de numerieke minderheid leek Virton de zege vast te houden.

Maar het voetbalfestijn had nog een laatste verrassing in petto. Toen de klok bijna het einde aangaf, bracht Basiru Mbye de spanning terug. In de 90ste minuut schoot hij de gelijkmaker binnen voor onze ploeg, tot opluchting van hun meegereisde supporters.

Voor de voetballiefhebbers die al vooruit willen kijken: R. Excelsior Virton zal de strijd aangaan met Dessel Sport komende zaterdag, 23 september, om 19.30 uur. Aan de andere kant, op zondag 24 september om 15 uur, ontvangt FC Knokke het team van KSK Heist.

Opvallend waren ook de gele kaarten die werden uitgedeeld tijdens deze wedstrijd; Lesquoy in de 45ste minuut, gevolgd door Bariki in de 75ste en Mboyo vlak voor het eindsignaal, allemaal van het team van R. Excelsior Virton.

Een avond vol passie, strijd en verrassingen. Voetbal blijft onvoorspelbaar, en dit duel was daar geen uitzondering op. Wat vond u van de wedstrijd? Deel je mening en gedachten hieronder met ons! En vergeet niet, je kunt je nu aanmelden voor een gratis abonnement via de knop “mijn krant”. We zien graag je reactie tegemoet!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen