19.5 C
Knokke-Heist

Spectaculair ongeval in Knokke-Heist zorgt voor opschudding: aanrijder slaat op de vlucht

Een opzienbarende kop-staartaanrijding vond woensdagavond plaats nabij Bike World op de Elizabetlaan in Knokke-Heist, waarbij een gezin met kinderen betrokken was. De verantwoordelijke bestuurder koos ervoor om te vluchten, waardoor geschokte omstanders achterbleven.

Knokke-Heist werd woensdagavond rond 18.00 uur opgeschrikt door een dramatisch verkeersongeval op de Elizabetlaan. Ter hoogte van Bike World vond een kop-staartaanrijding plaats waarbij een grijze Mercedes, met onder andere kinderen aan boord, werd aangereden terwijl deze stilstond voor de verkeerslichten.

De veroorzaker van het ongeval, wiens voertuig de Mercedes aanreed, besloot echter niet om verantwoordelijkheid te nemen. In plaats daarvan reed hij in achteruit over het voetpad en sloeg op de vlucht via de Kursaalstraat. Deze onverwachte actie zorgde voor geschokte reacties van zowel het aangereden gezin als de omstanders die het gebeuren gadesloegen.

Hulpdiensten en de lokale politie waren snel ter plaatse om het ongeval te onderzoeken en te trachten de voortvluchtige op te sporen. Tot op heden is het nog onduidelijk of de dader al is gevat. Zodra de lokale politie of het parket hierover wil communiceren, leest u dit in onze krant.

Het verkeer ondervond in beide richtingen hinder en moest over één rijstrook verder tot na het takelen van de aangereden wagen. De dienst 112 bleef een tijdlang ter plaatse om de betrokkenen te verzorgen en de kinderen op te vangen.

Dit incident heeft de gemeenschap in Knokke-Heist geschokt en zorgt voor een verhoogde alertheid bij inwoners. Het is een belangrijke herinnering aan het feit dat verkeersveiligheid een prioriteit moet zijn voor alle weggebruikers en dat men verantwoordelijkheid dient te nemen bij ongevallen.

Wat gebeurt er nu met de voortvluchtige dader? Zal de lokale politie erin slagen om hem op te sporen en gerechtigheid te laten geschieden? Van zodra de Lokale Politie of het Parket hierover communiceren zal u dit lezen in onze krant.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen