18.9 C
Knokke-Heist

Spectaculaire Baloise Ladies Tour keert komt naar de Zwinregio

De Baloise Ladies Tour, voorheen bekend als de BeNe Ladies Tour, keert dit jaar terug naar de Zwinregio voor twee spannende etappes. De proloog zal plaatsvinden in Vlissingen, net als in 2017, en de derde etappe zal starten in Breskens. Organisator Geert Stevens is meer dan blij met de terugkeer van de prestigieuze wielerkoers naar de Zwinregio.

De negende editie van de Baloise Ladies Tour zal beginnen op 12 juli in Vlissingen en eindigen op 15 juli met een rit van Breskens naar Knokke Heist. Dit zal een geweldige kans zijn voor de bewoners van de regio om de beste vrouwelijke wielrenners ter wereld aan het werk te zien. In 2022 bezocht de Baloise Ladies Tour Cadzand-Bad en eerder waren de koers te zien in Sluis, Philippine en andere plaatsen, met winnaars zoals Jolien D’hoore en Marianne Vos.

De Baloise Ladies Tour is een prestigieuze wielerkoers voor vrouwen die al jaren in de Zwinregio plaatsvindt. Met de terugkeer van de proloog naar Vlissingen en de derde etappe naar Breskens, wordt dit een geweldige gelegenheid voor de bewoners om de beste vrouwelijke wielrenners ter wereld aan het werk te zien. Blijf op de hoogte voor meer details over de route die later bekend zal worden gemaakt.

Rittenschema Baloise Ladies Tour 2023

Woensdag 12 juli: proloog in Vlissingen
Donderdag 13 juli: etappe 1 van Zwevegem naar Zwevegem
Vrijdag 14 juli: etappe 2 van Zulte naar Zulte
Zaterdag 15 juli: etappe 3 van Breskens naar Knokke Heist
Zaterdag 15 juli: etappe 3a Knokke Heist (tijdrit)
Zondag 16 juli: etappe 4 van Deinze naar Deinze

#BaloiseLadiesTour #Zwinregio #Vrouwenwielrennen #Wielrennen #Vlissingen #Breskens

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen