18 C
Knokke-Heist

Spectaculaire Havendag Zeebrugge: Ontdek de Toekomst van Port of Antwerp-Bruges

Beleef op 7 mei de bruisende wereld van Zeebrugge tijdens de Havendag. Ontdek innovaties, bedrijven en mensen achter de op één na grootste haven van Europa. Maak kennis met de toekomst van Port of Antwerp-Bruges.

De fusie tussen de havens van Antwerpen en Zeebrugge in 2022 heeft geleid tot de vorming van Port of Antwerp-Bruges, een machtig knooppunt in de wereldwijde handel en industrie. Deze haven vormt een belangrijke spil in de energietransitie en circulaire economie, en zorgt voor maar liefst 160.000 directe en indirecte banen, wat neerkomt op 4,5% van het Bruto Binnenlands Product.

Op 7 mei wordt het publiek uitgenodigd om een uniek kijkje te nemen in de wereld van Zeebrugge. Bezoekers kunnen kennismaken met de haven, de mensen die er werken en de bedrijven die er gevestigd zijn, evenals de spannende toekomstplannen voor Port of Antwerp-Bruges. Het evenement vindt plaats op het plein bij het Pierre Vandammehuis, naast de sluis, waar het wordt omgetoverd tot een levendige ontmoetingsplek.

Jong en oud kunnen genieten van interactieve activiteiten en entertainment, terwijl ze bij foodtrucks terecht kunnen voor een hapje en drankje. Bovendien kunnen bezoekers met een pendelbus een bezoek brengen aan de deelnemende bedrijven. Deze bussen vertrekken elke 15 minuten en volgen twee verschillende routes.

Om een programma samen te stellen en activiteiten te plannen, kunnen bezoekers terecht op de overzichtspagina met alle activiteiten en gebruikmaken van de handige filters. Daarnaast is er de optie om een bezoek te plannen met ‘Mijn havendag’. Let op: voor sommige bedrijfsactiviteiten is het aantal plaatsen beperkt en is vooraf inschrijven vereist. Enkel geregistreerde bezoekers worden toegelaten.

Mis deze unieke kans niet om een kijkje te nemen in de toekomst van de haven. Wees er snel bij, want sommige bedrijfsactiviteiten hebben beperkte plaatsen beschikbaar. Wie weet welke verrassingen de toekomst van Port of Antwerp-Bruges nog in petto heeft?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen