19.5 C
Knokke-Heist

Spectaculaire Neon Party keert terug naar Knokke-Heist voor tweede editie: Jongeren van 12-15 jaar uitgenodigd

De Neon Party, een spetterend en alcoholvrij evenement, vindt opnieuw plaats in Knokke-Heist, met de beste lokale DJ’s om jongeren uit Knokke-Heist een onvergetelijke avond te bezorgen.

Knokke-Heist maakt zich op voor de tweede editie van de Neon Party, een spectaculair en alcoholvrij evenement speciaal ontworpen voor jongeren tussen 12 en 15 jaar oud. Op zaterdag 13 mei 2023 zullen de deuren van de Ravelingen opengaan voor een avond vol muziek, dans en plezier. Jongeren uit onze gemeente zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke feest.

De Neon Party, die plaatsvindt tussen 19:00 en 23:59 uur, biedt een indrukwekkende line-up van de beste DJ’s uit de streek. Deze getalenteerde artiesten zullen ervoor zorgen dat de jongeren tot in de late uurtjes los kunnen gaan op de dansvloer. Met een schitterend licht- en geluidsspektakel belooft deze editie nog grootser en spectaculairder te worden dan de vorige.

De locatie van het evenement is de Ravelingen, gelegen aan de Koudekerkelaan 33 in Knokke-Heist. De toegangsprijs bedraagt slechts €5 per persoon. Echter, er is ook een speciale actie voor degenen met een Uitpas: in ruil voor 25 Uitpas-punten kan men een gratis ticket bemachtigen. Deze tickets zijn te verkrijgen aan het onthaal van Scharpoord of telefonisch via 050 630 430.

De Neon Party is een initiatief dat jongeren uit de regio een veilige en verantwoorde omgeving biedt om te genieten van een avondje uit. Het alcoholvrije karakter van het evenement benadrukt het belang van verantwoord feesten en biedt jongeren de kans om op een gezonde manier plezier te hebben. Bovendien zorgt de nadruk op lokale talenten ervoor dat de gemeenschap betrokken blijft en de jeugd wordt aangemoedigd om hun passies na te streven.

De eerste editie van de Neon Party was een groot succes en trok veel jonge feestgangers. Met de tweede editie die nu voor de deur staat, kijken zowel de organisatoren als de jongeren uit naar een nog beter evenement. De verwachtingen zijn hooggespannen en de avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die aanwezig is.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de sensationele tweede editie van de Neon Party in Knokke-Heist. Wie zal er dit jaar de show stelen op de dansvloer?

Bestel jouw ticket

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen