19.5 C
Knokke-Heist

Spectaculaire Vakantieactiviteiten voor Kinderen in Damme: Plezier Gegarandeerd!

Stad Damme biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring voor kinderen met een scala aan activiteiten op speelpleinen tijdens de paas- en zomervakantie. Onder begeleiding van enthousiaste animatoren kunnen kinderen genieten van een breed scala aan creatieve en sportieve activiteiten.

Deze paasvakantie belooft onvergetelijk te worden voor kinderen in Damme, met een uitgebreid aanbod aan activiteiten op verschillende speelpleinen tijdens de paas- en zomervakantie. Kinderen tussen de 2,5 en 12 jaar die zindelijk zijn, kunnen deelnemen aan deze activiteiten.

Op het programma staan onder andere waterspelletjes, zoektochten, gocarten, boetseren, hindernisparcours, schilderen, zandbakspelen en heerlijk kokkerellen. Deze activiteiten worden aangeboden door een team van getrainde animatoren, die dagelijks zorgen voor originele en afwisselende activiteiten. Er is ook ruimte voor vrij spel.

De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties, zoals OC De Lieve in Moerkerke en Marollenplein in Sijsele. Inschrijven kan ter plaatse op het plein, en zowel volle als halve dagen deelname zijn mogelijk. De speelpleinen zijn open van 8 tot 18 uur, met activiteiten

in de voormiddag van 9 tot 12 uur en in de namiddag van 14 tot 17 uur. Er is opvang voorzien vanaf 13 uur. Tijdens de activiteiten worden tussendoortjes zoals water, fruit- en appelsap aangeboden. Bij volledige dagen kunnen kinderen hun eigen lunchpakket ter plaatse nuttigen.

De kostprijs voor deelname bedraagt 3,50 euro per halve dag of 7 euro per volle dag, met een gereduceerd UiTPAS-kansentarief van respectievelijk 0,70 euro en 1,40 euro. Vergeet niet om de persoonlijke UiTPAS-regio Brugge kaart van uw kind te scannen bij deelname. Punten kunnen ingewisseld worden voor gratis deelname aan de speelpleinwerking of andere voordelen. Zo kunnen 10 UiTPAS-punten worden ingewisseld voor een halve dag gratis speelpleinwerking, en 20 punten voor een volledige dag.

Terwijl kinderen genieten van de diverse activiteiten, blijft er één vraag onbeantwoord: welke spannende en verrassende thema’s zullen de animatoren deze vakantie onthullen? Schrijf uw kind snel in en laat ze deelnemen aan deze onvergetelijke vakantie-ervaring!

www.damme.be/speelpleinwerking

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen