23.7 C
Knokke-Heist

Spoedcursus Jobstudenten Rekruteren

HR-expert Nele Braem van The Moris Company is dé autoriteit op vlak van HR en heeft een unieke kennis over het vinden van geschikte jobstudenten. Hoe kan je deze jongeren aantrekken en motiveren, en vooral: hoe zorg je ervoor dat ze terugkeren naar jouw bedrijf tijdens het volgende hoogseizoen? Op maandag 20 maart om 20 uur geeft zij een spoedcursus over het rekruteren van jobstudenten.

De locatie voor deze waardevolle infosessie is het Cultuurcentrum Scharpoord, meer bepaald in het dubbellokaal B01/B02. Tijdens het programma zal er een getuigenis worden gegeven, kunnen ervaringen worden uitgewisseld via de mentimeter (resultaten verschijnen op het scherm), en zal er dieper worden ingegaan op het vinden en behouden van jobstudenten.

Maar daar stopt het niet! Na de sessie kan je nog vragen stellen en is er een kort maar krachtig netwerkmoment voorzien in Café Cultuur.

Mis deze gratis kans niet en schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan om de geknipte jobstudenten te vinden voor jouw bedrijf en ze ook nog eens te behouden!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen