16.9 C
Knokke-Heist

Sprankelend sportevenement voor senioren keert terug naar Knokke-Heist

Knokke-Heist staat weer in het teken van sportief plezier voor senioren. Op maandag 12 juni 2023 vindt de nieuwste editie van Senior Sportief plaats, een evenement dat sinds 2010 al meer dan 2.000 50-plussers in beweging heeft gebracht. Dit sportfestijn biedt een scala aan activiteiten, waarbij deelnemers hun favoriete sport kunnen beoefenen of kennismaken met nieuwe disciplines in een ontspannen en gezellige sfeer.

De organisatie heeft dit jaar weer een gevarieerd aanbod van 25 verschillende sporten op het programma staan. Het evenement is toegankelijk voor alle 50-plussers uit Knokke-Heist en omstreken. De sportieve dag is opgedeeld in twee sessies in de ochtend en twee in de middag. Zo kan iedereen zijn eigen programma samenstellen op basis van persoonlijke interesses en mogelijkheden, met een keuze uit minimaal één en maximaal vier activiteiten.

De sportactiviteiten vinden plaats op diverse locaties, waaronder sportcentra Laguna en De Taeye, TCD Duinbergen, Sportoase Duinenwater, Approach Golf Het Zoute en Minigolf Duinbergen. De kosten bedragen €1,50 per activiteit, inclusief deelname, verzekering en een kopje koffie met dessert. Voor wie tijdens de lunchpauze wil genieten van een heerlijke pasta-trio in de cafetaria van sporthal Laguna, betaalt hiervoor €15 extra.

Inschrijven voor Senior Sportief is verplicht en kan tot uiterlijk 6 juni. Betaling is mogelijk via het online betaalsysteem, contant op de dag zelf of met de 10-beurten Sportelkaart. Alle benodigde materialen voor de activiteiten worden verzorgd door de organisatie. Een team van enthousiaste begeleiders staat klaar om de deelnemers met een glimlach te informeren en te ondersteunen. De organisatoren verwachten dat alle deelnemers in gepaste sportkledij verschijnen.

Klik hier om in te schrijven 

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen