18.4 C
Knokke-Heist

Stad Damme organiseert openbaar onderzoek voor straatnaamwijziging “Rondsaartstraat” naar “Ronselarestraat”

Het college van burgemeester en schepenen van de stad Damme heeft aangekondigd dat er een onderzoek zal plaatsvinden naar de recentelijk aangenomen gemeenteraadsbeslissing om de straatnaam “Rondsaartstraat” te wijzigen naar “Ronselarestraat”. Deze wijziging omvat ook de verandering van de huisnummers van bepaalde adressen.

Rondsaartstraat 1 zal veranderen naar Ronselarestraat 32, terwijl Rondsaartstraat 3 zal worden gewijzigd naar Ronselarestraat 34. Het onderzoeksdossier met alle relevante informatie zal beschikbaar zijn voor inzage in het Administratief Centrum Moerkerke, Vissersstraat 2A, 8340 Moerkerke, dienst Omgeving, vanaf 9 maart 2023 tot en met 7 april 2023, tijdens werkdagen van 9 uur tot 12 uur. Het is mogelijk om het dossier in te zien na afspraak. Maak hiervoor een afspraak via www.damme.be/afspraak of bel naar 050?28 87 68.

Het college van burgemeester en schepenen roept de bevolking op om eventuele bezwaren tegen de voorgenomen wijzigingen schriftelijk in te dienen vóór 8 april 2023.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen