Home Zwinregio Stad Damme Stad Damme wil via een Noodfonds Vrije Tijd lokale organisatoren en verenigingen...

Stad Damme wil via een Noodfonds Vrije Tijd lokale organisatoren en verenigingen financieel ondersteunen

De coronacrisis treft de sectoren cultuur, jeugd en sport zwaar.

Via de oprichting van een Noodfonds Vrije Tijd wil Stad Damme de lokale organisatoren en verenigingen financieel ondersteunen zodat waardevolle initiatieven (bestaande of nieuwe) ook kunnen plaatsvinden tijdens en na deze crisis.

Doelgroep

Elke Damse vereniging of particulier initiatief in de sectoren jeugd, cultuur of sport met een werking op het Damse grondgebied kunnen een aanvraag indienen.

Aanvraag en procedure

Reglement

Aanvraagformulier

De aanvraag

  • gebeurt via het voorziene aanvraagformulier en moet ten laatste op 30 september 2020 zijn doorgestuurd via e-mail naar beleven@damme.be.
  • bestaat uit een omschrijving en motivatie (inhoudelijk en financieel) van schade OF een nieuw initiatief door de coronacrisis.

De procedure

  • Het college van burgemeester en schepenen neemt na controle van de aanvragen en advies van de dienst Beleven (sport, jeugd en cultuur) uiterlijk tegen 30 november 2020 een beslissing tot toekenning van een subsidie en het effectieve bedrag.
  • De uitbetaling van deze subsidie gebeurt voor het einde van het jaar 2020.
- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de zwinregio

Deze ochtend is het tijdelijk droog, maar nog voor de middag krijgen we opnieuw perioden met regen. De meeste neerslag valt 's avonds. Het...

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Recente reactie van onze lezers