HomeSportStadsgenoot Hans Vanaken: “Te weinig scherpte in de box”

Stadsgenoot Hans Vanaken: “Te weinig scherpte in de box”

Na de 0-2-nederlaag tegen Antwerp ging Hans Vanaken op zoek naar verklaringen. De middenvelder kwam het dichtste bij een doelpunt, maar zag zijn poging via de onderkant van de lat opnieuw in het veld botsen.

“We maken twee individuele fouten en daarna kon Antwerp zijn geliefkoosde spel spelen. Die eerste goal is een slechte uittrap van De Wolf die ongelukkig bij Lamkel Zé terecht komt. Daarna krijgen we een strafschop tegen. Nu, wij hebben zelf ook te weinig gecreëerd. We kregen wel enkele halve kansen, maar in de box was er iets te weinig scherpte. We misten wat grinta. Het is frustrerend om zo te verliezen. Zeker als je weet dat je veel dominanter kan spelen tegen deze ploeg. De omstandigheden zaten ook niet mee. Enkele ballen die net niet goed vielen, een bal op de lat, …” 

Door de nederlaag telt Club nu 16 punten meer dan eerste achtervolger Antwerp. “Verliezen kan gebeuren, het is alleen jammer dat het tegen de tweede is. We moeten deze wedstrijd kunnen plaatsen en hier energie uithalen voor de volgende wedstrijd tegen Kortrijk”, besloot Vanaken. (RV)

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers