7.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Stemmige kerstliederen in de inkomhal van AZ Zeno

Onlangs kon onze gemeenschap weer een muzikale hoogdag beleven met de uiterst geslaagd uitvoering van o.a. Albrecht Tungers cantate ‘Die Weihanchtsgeschichte’. Alhoewel dit kerstconcert een enorme publieke belangstelling kende, is het Cantic@Mare-gezelschap er zich ten volle van bewust dat heel wat mensen niet eens in de mogelijkheid zijn diezelfde vreugde te beleven, hoe graag ze het ook zouden willen. Het koor beseft maar al te goed dat zij dit gemis op zijn minst voor een deel kunnen verzachten door zelf naar dit publiek toe te stappen.

Op donderdag 29 december om 15.00 uur brengt het Ensemble daarom in de inkomhal van het Knokke-Heistse AZ Zeno wat sfeer en  kerstvreugde voor de patiënten en hun bezoekers met een aantal stemmige kerstliederen. Dit benefietoptreden wil tevens dank en hulde brengen aan alle personeel voor hun nooit aflatende zorg, maar is ook voor iedereen gratis toegankelijk.

“Op die manier”, benadrukt het bestuur, “is zingen voor Cantic@Mare méér dan een individuele vrijetijdsbeleving, het is ook een uiting van sociale verbondenheid”.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen