Home Sluis Sterrenchef Nick Bril Betrokken bij Ernstig Ongeluk

Sterrenchef Nick Bril Betrokken bij Ernstig Ongeluk

0
748
  •  

Onze bekende Zeeuws-Vlaamse sterrenchef Nick Bril, eigenaar van het prestigieuze restaurant The Jane in Antwerpen, was maandagochtend vroeg betrokken bij een ernstig ongeluk. Volgens berichten vond het incident plaats op de parkeerplaats van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant tussen 06.00 uur en 07.00 uur.

Ongeluk na Bedrijfsfeest

De aanrijding gebeurde na een bedrijfsfeestje. Bril, die onder invloed van alcohol was, reed een stagiair van zijn restaurant aan. Het slachtoffer, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en pas enkele weken in dienst, raakte levensgevaarlijk gewond.

Directe Actie en Juridische Gevolgen

Na het ongeluk belde Bril zelf de politie. Een blaastest wees uit dat hij te veel gedronken had, waarna zijn rijbewijs onmiddellijk werd ingetrokken en zijn auto in beslag genomen voor verder onderzoek. Het Openbaar Ministerie in Antwerpen heeft het slachtoffer nog niet kunnen ondervragen, en Bril zal later door de politie worden verhoord. Zijn advocaat, Omar Souidi, verklaart dat Bril momenteel in shock is en zich volledig focust op het welzijn van het slachtoffer.

The Jane: Een Bekroond Restaurant

The Jane, geopend in 2014 door Bril samen met Sergio Herman, is een culinair icoon in Antwerpen. In 2021 werd Bril de enige eigenaar nadat Herman zich terugtrok uit de zaak. Het restaurant staat bekend om zijn innovatieve keuken en heeft twee Michelinsterren.

Verder Onderzoek Nodig

Het verdere onderzoek moet uitwijzen onder welke omstandigheden het ongeluk plaatsvond. De focus ligt momenteel op het herstel van het slachtoffer en de juridische afhandeling van het incident.

Voor meer informatie over The Jane en Nick Bril, klik hier.

NO COMMENTS