23.7 C
Knokke-Heist

Steun Warm Nest via de sponsorboom: het inloophuis voor mensen met kanker

Warm Nest, een inloophuis voor mensen met kanker, opende zijn deuren in april 2022 en heeft sindsdien veel gasten ontvangen. Het inloophuis biedt niet alleen individuele ondersteuning, maar ook groepsactiviteiten zoals yoga, wandelingen, kooklessen en massages. Warm Nest is afhankelijk van donaties en giften om zijn activiteiten voort te zetten. Om te begrijpen waarom mensen Warm Nest steunen, gingen we langs bij enkele sponsors.

De levenskwaliteit van mensen met kanker kan aanzienlijk verbeteren door ondersteuning en aanvullende therapieën buiten het ziekenhuis. Dit is vooral belangrijk omdat kanker in de toekomst een chronische ziekte zal worden door nieuwe en verbeterde doelgerichte therapieën. Initiatieven zoals Warm Nest kunnen hierbij helpen door patiënten in contact te brengen met lotgenoten en aanvullende therapieën te organiseren.

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg en ziekenhuizen en plaatsen zoals Warm Nest waar vrijwilligers extra tijd en zorg bieden, maken echt het verschil voor mensen met kanker. Met de steun van verschillende sponsors kunnen de activiteiten van Warm Nest uitgebreid worden en kan het inloophuis toegankelijk zijn voor alle patiënten.

Sponsors steunen Warm Nest om verschillende redenen. Zo steunde de Ladies Circle Brugge 2022 het project twee keer, met de opbrengst van hun Sint chocoladeverkoop en hun Bazar Suprise. De voorzitter van de Ladies Circle Brugge 2022, Sophie Steevens, geeft aan dat ze Warm Nest steunden omdat iedereen vroeg of laat te maken krijgt met kanker in zijn of haar omgeving en dat het project veel emoties losmaakte.

Vic Baron Swerts, lid van de adviesraad van AZ Zeno, leerde in Warm Nest enkel gepassioneerde mensen kennen en vindt dat zij alle steun verdienen om het inloophuis uit te bouwen.

Het is duidelijk dat Warm Nest een belangrijke rol speelt in het bieden van steun en aanvullende therapieën aan mensen met kanker. Het inloophuis verdient alle steun om zijn activiteiten voort te zetten en uit te breiden.

Bent u al bekend met Warm Nest en wilt u graag bijdragen aan dit initiatief? Neem dan contact op met het inloophuis en ontdek hoe u kunt helpen.

Een reportage van Erik Hollé & Carlos Longueville – Hoofdredactie Geert Deman meer op www.kneistitv.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen