18.9 C
Knokke-Heist

Stippenworkshop voor mantelzorgers in de gemeente Sluis

Bent u een mantelzorger die zorgt voor iemand in uw omgeving en bent u toe aan wat ontspanning en gezelligheid? Dan hebben we goed nieuws voor u! Op 15 en 16 maart wordt er in Schoondijke een ‘Stippenworkshop’ georganiseerd, waarbij u samen met andere mantelzorgers creatief aan de slag gaat en een object kunt decoreren met stippen.

Tijdens de workshop zal Anja Temmerman uitleg geven over het stippen en kunt u genieten van een gezellige middag met mede-mantelzorgers. De workshop duurt ongeveer 2 uur en er is plaats voor maximaal 15 personen per workshop.

De workshop vindt plaats op Nieuwe Havenweg 4, 4507 JB Schoondijke en begint om 14.00 uur. De kosten bedragen €7,50 per persoon, inclusief koffie/thee en wat lekkers. Aanmelden kan tot en met woensdag 1 maart via telefoonnummer 140117 of per e-mail mantelzorg@gemeentesluis.nl.

Als er meer dan 30 aanmeldingen zijn, zullen er nieuwe datums toegevoegd worden. Mis deze unieke kans niet om even tot rust te komen en tegelijkertijd creatief bezig te zijn!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen