18.9 C
Knokke-Heist

Succesvolle B2B 2.0 in Sluis Biedt Inzichten voor Zeeuws-Vlaamse Ondernemers

De eerste B2B 2.0 bijeenkomst in Mauritshof, Sluis, georganiseerd door Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen, is een groot succes. De bijeenkomst bood waardevolle inzichten over onderwerpen zoals de Zwinstreek, personeelswerving en digitale weerbaarheid.

Het evenement, gehouden in Mauritshof in de gemeente Sluis, trok diverse ondernemers uit de regio, die samenkwamen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Dagvoorzitter Lieneke de Wolf leidde de discussies en stelde verdiepende vragen aan de aanwezige experts.

De deelnemers konden deelnemen aan deelsessies over uiteenlopende onderwerpen, zoals de ontwikkeling van de Zwinstreek, het werven van personeel, digitale weerbaarheid en employer branding. Een bijzonder hoogtepunt was de presentatie van Laura de la Mar, van Gastvrijheid in Bedrijf, die het verband legde tussen een ananas en het creëren van een gastvrije bedrijfscultuur.

Naast de informatieve sessies was er ook een informatiemarkt, waar deelnemers de kans kregen om te netwerken met andere ondernemers en specialisten uit de regio. Het evenement werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel, waarbij ondernemers de opgedane kennis en ideeën konden bespreken.

De B2B 2.0 bijeenkomst was een initiatief van Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen, die zich inzet voor het versterken van de toeristische sector in de regio. Het succes van het evenement benadrukt het belang van samenwerking en kennisuitwisseling tussen ondernemers om gezamenlijke uitdagingen aan te pakken en de economie in Zeeuws-Vlaanderen te versterken.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen