vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist
your alt tag'

‘Superhelden sterven niet’ de nieuwe van Piet Baete

Op zondag 1 mei 2022 komt uitgeweken Knokke-Heistenaar Piet Baete op bezoek bij Standaard Boekhandel in de Lippenslaan 86 in Knokke-Heist. Tussen 15 en 16.30 uur signeert hij zijn pas verschenen thriller ‘Superhelden sterven niet’.   

Over het boek   

Yossarian is een zwakbegaafde jongeman en in het diepst van zijn gedachten een superheld. Wanneer hij voor het eerst zonder zijn vake een shoppingcenter binnengaat, verzeilt hij in een schietpartij en weet niemand wat er gebeurt. Terwijl de ‘normale, verstandige’ mensen zich uit de voeten maken, ontpopt Yossarian zich tijdens de daaropvolgende gijzeling ook echt tot een superheld. Maar de feiten vertellen een ander verhaal. Zijn vingerafdrukken staan op het moordwapen. Onderzoeksrechter Liesbeth Karcher ruikt onraad en gaat onverbiddelijk achter de waarheid aan. Kortom, een verhaal met een originele plot, zowel spannend als ontroerend, met een onvergetelijk hoofdpersonage dat je meteen in je hart sluit.   

Over de auteur   

Als zoon van de Noordzee, geboren in Oostende en opgegroeid in Knokke-Heist, is Piet Baete met ‘Superhelden sterven niet’ toe aan zijn negende thriller. Mis zijn signeersessie niet! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen