11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Surf Film Festival sluit af met “The Ying and Yang of Gerry Lopez”

De laatste filmavond is een samenwerking met Haven surfshop, gelegen op het Wielingenplein te Knokke-Heist, waar de zaakvoerder Filip Van Moerkerke ook reeds een jarenlange surf carrière achter de rug heeft.

Op het programma “The Ying and Yang of Gerry Lopez”, regie van Stacey Peralta. (o.a. van Lords of Dogtown, Dogtown and Z-boys, en zelf een pionier in de skateboardwereld ).

Een biografische film over het leven van Gerry Lopez en hoe surfen en yoga zijn leven heeft veranderd, maar ook hoe hij zelf de surfwereld heeft veranderd.

Gerry Lopez (73) , geboren te Honolulu, Hawai, beter bekend als mr Pipeline, veranderde voor altijd het imago en de stijl van het moderne surfen.

Niet alleen omdat hij één van de gevaarlijkste golven ter wereld feilloos kon bedwingen, hij was ook een begenadigd shaper, iemand die surfboards tot in de perfectie vorm kon geven.

Zijn “lightning bolts”, waarvan er een exemplaar te zien is in het clubhouse van Surfers Paradise veroverden de surfshops en zetten de trend voor het moderne surfen.

BBQ vanaf 18.30u: julie@surfersparadise.be voor alle reservaties.

Gratis Film : 21u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen