18.2 C
Knokke-Heist

Surfers en Lakeside Paradise vieren 10.000ste lid in het waterparadijs van KH

Het bruisende hart van het watersportparadijs in KH hebben Surfers Paradise en Lakeside Paradise dit weekend een bijzondere mijlpaal bereikt. De 16-jarige Antwerpenaar Elias Verschaffelt werd met trots verwelkomd als het 10.000ste lid van de inmiddels innig verbonden clubs.

Sinds de oprichting van Surfers Paradise in 1988, dat begon met een bescheiden 160 leden, heeft de club een gestage groei doorgemaakt. De oprichting van Lakeside Paradise in 2012 zorgde voor een extra boost in het ledenaantal. Leden kunnen met één lidmaatschap van beide clubs genieten en profiteren van talrijke voordelen op zowel zee als het Duinenwatermeer.

Frank Vanleenhove, de trotse oprichter, blikt met voldoening terug op de afgelopen jaren: “Dit aantal leden betekent dat we onze passie voor watersport met maar liefst 10.000 enthousiastelingen hebben kunnen delen. Niet iedereen blijft natuurlijk lid, maar de afgelopen jaren hebben we steeds rond de 1500 vaste leden behouden, wat een grote familie vormt. Onze leden zijn divers, van watersporters tot beachvolleyballers, fietsers en mensen die gewoon uit sympathie lid worden.”

Een zichtbaar opgetogen Elias Verschaffelt vertelt over zijn liefde voor de watersport: “Mijn tante woont in Knokke-Heist en mijn ouders namen mij al van jongs af aan mee naar zee. Vanaf mijn tiende ben ik vaste klant bij de wekelijkse KIDS SESSIONS op Lakeside Paradise, waar ik al snel vorderingen maakte en het enorm naar mijn zin had. Nu ik 16 ben, kan ik nog meer genieten van het wakeboarden, en daarom besloten we om lid te worden.”

Als kers op de taart ontving Elias niet alleen zijn unieke lidkaart met nummer 10.000, maar werd hij ook uitgenodigd op Surfers Paradise en kreeg hij een Lakeside Poncho en een cadeaubon voor gratis kitelessen. “Een extra leuke verrassing, waar ik zeker gebruik van zal maken, want mijn mama kan ook kitesurfen,” besluit de jonge watersporter.

Deze bijzondere mijlpaal belooft nog veel meer spetterende momenten voor de leden van Surfers en Lakeside Paradise. Wie zal het volgende lid zijn dat een onvergetelijke ervaring opdoet in dit Vlaamse waterparadijs?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen