zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistTalent Schittert in Cultuurcentrum Scharpoord: "Hoosje" door Tal en Thee

Talent Schittert in Cultuurcentrum Scharpoord: “Hoosje” door Tal en Thee

Bereid je voor om weggeblazen te worden door het betoverende muzikale sprookje “Hoosje” door Tal en Thee, dat op zondag 14 januari 2024 het podium betreedt van Cultuurcentrum Scharpoord. Deze betoverende voorstelling nodigt gezinnen met kleuters vanaf 3 jaar uit voor een onvergetelijke reis. Haast je wel, want de kaartjes verdwijnen als een wervelwind, dus reserveer snel voordat het te laat is!

Onderdompeling in een zintuiglijke wereld van licht, personages, animatie en melodieën

Stel je een veerlicht meisje voor, geboren uit de fijnste draden, met benen die lijken op libellenpootjes, steentjes in haar schoenen en touwtjes overal. Maar wat gebeurt er als de wind begint te waaien? Tal en Thee neemt moeiteloos het publiek, jong en oud, mee van de ene betoverende wereld naar de andere. Bereid je voor om betoverd te worden door een zintuiglijke wereld van licht, personages, animatie en heerlijke, grillige melodieën.

De Cast en Crew

Deze magische reis wordt tot leven gebracht door een getalenteerd ensemble, waaronder Maarten Van Aerschot, Reineke Van Hooreweghe, Bas Van Damme, Toon Van Mierlo en Hilke Bauweraerts. De betoverende animatie is vakkundig vervaardigd door Sofie Vandenabeele, terwijl Evelyne Meersschaut haar artistieke talent verleent aan de charmante poppen. Het technische ontwerp is meesterlijk uitgevoerd door Robbe Mols, en het betoverende kunstwerk is met vriendelijke steun van CC Het Gasthuis.

Ticketinformatie

Mis je kans niet om deze buitengewone voorstelling te ervaren; kaartjes zijn beschikbaar voor slechts €8.

Ter afsluiting belooft “Hoosje” door Tal en Thee een betoverende ervaring te worden die zowel jong als oud meeneemt in een wereld van verbeelding en verwondering. Reserveer vandaag nog je kaartjes en maak deel uit van deze buitengewone reis. Laat de magie van “Hoosje” je meeslepen!