Home Cultuur The Masked Teacher in VBS OLVO

The Masked Teacher in VBS OLVO

The Masked Singer is een Vlaams Televisieprogramma dat wordt uitgezonden door VTM en gebaseerd op is op het Zuid-Koreaanse programma King of Mask Singer. De presentatie van het programma was in handen van Niels Destadsbader, die wordt bijgestaan door drie panelleden. In het programma gaat een geselecteerde groep bekende Vlamingen gemaskerd de zangstrijd met elkaar aan. Bij OLVO in onze deelgemeente Heist hebben ze een alternatief bedacht.

The Masked Teacher

“Kinderen zijn super benieuwd en vragen de leerkrachten uit, zegt Els De Vuyst. Want natuurlijk wil iedereen de juiste leerkracht koppelen aan The Masked Teacher. Maandag kregen alle leerlingen van de lagere school in de klas de opdracht te zien in een filmpje. Dinsdag volgden de eerste tips. Ook vandaag en morgen zijn er filmpjes met tips. Donderdagnamiddag moet elke klas een stem uitbrengen.

Weten zij welke leerkracht verstopt zit in welk pak?

“Op de speelplaats is het druk vertoeven bij de foto’s en worden leerkrachten uitgevraagd… Wie niet waagt, niet wint. De filmpjes zijn ook te bekijken op de facebookpagina van onze school. Vrijdag volgt de ontknoping… spannend”!

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers