zondag, april 14, 2024
HomeZoute.StyleThe Shelter: Een Bistro die Natuur en Smaak Verenigt in Knokke-Heist

The Shelter: Een Bistro die Natuur en Smaak Verenigt in Knokke-Heist

Gelegen bij de poort van het Zwin Natuurpark, biedt The Shelter een culinaire ervaring met respect voor de natuur. Deze familiebistro zet vol in op duurzaamheid met een menu vol lokale lekkernijen, waarbij het ambacht van de regio de hoofdrol speelt.

Het concept van The Shelter is simpel maar doeltreffend: een ecologisch verantwoorde keuken die het milieu op de eerste plaats zet. De nadruk ligt op producten van dichtbij – van het appelsap van de naburige boerderij De Zoete Polder tot de dagelijks vers bereide ijsjes en brood. De bistro viert zijn zesjarig bestaan en is een trekpleister voor natuur- en eetliefhebbers uit de regio en daarbuiten.

Onze keuze om exclusief met Noordzeevis en bijvangst te werken benadrukt onze inzet voor duurzame visserij en ons scampi-vrije beleid. Het menu varieert van tijdloze klassiekers uit grootmoeders keuken tot innovatieve creaties van onze chefs. Voor vegetariërs en veganisten bieden wij een keur aan opties die iedereen zal bekoren.

Bezoek ons op de Graaf Leon Lippensdreef 8 en laat u verleiden door de ware smaken van Knokke-Heist. Voor reserveringen en vragen: 0488 38 25 52. Terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd, kunnen de kinderen buiten spelen in de frisse lucht.

The Shelter is niet zomaar een restaurant; het is een ervaring die de bezoekers verbindt met de rijkdom van de streek. Of u nu komt voor een rustige lunch na een wandeling door het Zwin of een gezellig diner met familie, The Shelter staat garant voor een onvergetelijke culinaire ontdekking.

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, bewijst The Shelter dat je niet hoeft in te leveren op smaak om milieubewust te zijn. Kom en ervaar hoe wij met elk gerecht een verhaal vertellen en tegelijkertijd zorgen voor onze planeet.