5.1 C
Knokke-Heist
vrijdag, december 3, 2021
your alt tag'

Tijd voor je nieuwe parkeerkaart

Vanaf woensdag 1 december 2021 kunnen de parkeerkaarten voor inwoners en tweedeverblijvers voor 2022 aangekocht worden (geldigheid van 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2023). De huidige parkeerkaarten zijn nog geldig tot 31 januari 2022. De meest eenvoudige en veilige manier om dit te doen is online via www.parkeren.be/knokke-heist (klik op de gele knop om naar het e-loket te gaan).  

Zowel het gemeentebestuur als het parkeerbedrijf OPC roepen op om de parkeerkaart zo veel mogelijk online aan te vragen. In deze coronatijden is het de meest veilige en efficiënte manier om dit te doen. Wie de kaart niet online kan aanvragen, moet een afspraak maken bij de Parkingshop (via de website of telefonisch).   

   

Referentienummer   

    

Wil je vanaf 1 december je parkeerkaart online verlengen via “kaart vernieuwen”, dan heb je het referentienummer van de huidige vergunning nodig. Dat begint met de cijfers 999 en kun je vinden op de uitnodiging tot vernieuwing die je eind november zal ontvangen. Het nummer vind je ook terug op het betalingsbewijs, mocht je de kaart aangekocht hebben in de parkingshop. Vind je het nummer niet meer terug, dan kan je via “parkeervergunning aanvragen” een nieuwe kaart aanmaken.   

Na de aanvraag en verwerking krijg je een mail met een link om online te betalen.    

    

Alle info over parkeren en de verschillende soorten vergunningen lees je op www.parkeren.be/knokke-heist.    

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over