18.9 C
Knokke-Heist

Tijdelijke Verplaatsing Glasbollen Knokkestraat: Wat U Moet Weten

Door wegeniswerken verhuizen de glasbollen tijdelijk naar een andere locatie in Knokkestraat. Na voltooiing keren ze terug naar hun oorspronkelijke plaats.

Wegens geplande wegeniswerken in de Knokkestraat zal het glasrecyclingpunt tijdelijk worden verplaatst. Vanaf 24 maart 2023 zullen de glasbollen ter hoogte van de tijdelijke parking verhuizen naar de vernieuwde parkeerstrook in het reeds afgewerkte deel van de Knokkestraat, net voor de Polderstraat.

Dit betekent dat inwoners van de buurt tijdelijk een andere locatie zullen moeten gebruiken om hun glasafval te deponeren. Naar verwachting zullen de wegeniswerken enkele maanden duren, waarna de definitieve glascontainers opnieuw zullen worden geplaatst tussen de Polderstraat en de IJzerstraat.

Voor bewoners die de tijdelijke locatie te ver vinden, zijn er alternatieve mogelijkheden om hun glasafval kwijt te raken. Zo kunnen zij terecht bij de dichtstbijzijnde ondergrondse glascontainer in de Graaf d’Ursellaan. Daarnaast kunnen inwoners op de gemeentelijke website een overzicht vinden van alle locaties met glascontainers.

Het is belangrijk voor de buurtbewoners om op de hoogte te blijven van de veranderingen omtrent de glasbollen en hun locaties, aangezien een correcte afvalscheiding bijdraagt aan een beter milieu. Deze tijdelijke aanpassing zou voor enige verwarring kunnen zorgen, maar de gemeente hoopt dat iedereen zich snel zal aanpassen aan de nieuwe situatie.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen