4.8 C
Knokke-Heist

Tijdloze popmuziek op Sinterklaas

Op 6 december 2022 om 14.30 uur staat Evergreen Machine in CC Scharpoord met hun Evergreens voor de eeuwige jeugd. Laat je katapulteren naar een ver verleden. Toen een plaat nog echt een plaat was, liedjes werden gemaakt om op te dansen en refreinen werden geschreven om uit volle borst mee te zingen. Vijf muzikanten die hun strepen verdienden bij onder andere K’s Choice, Meuris en Venus in Flames, grasduinen in de platenkast van hun ouders en grootouders en brengen je nu klassiekers uit de periode 1930-1970.

Popmuziek die gebeiteld staat in ons collectief geheugen. Hits van Bobbejaan Schoepen, The Beatles, Chuck Berry, Tom Jones, The Shadows en Willy Sommers of van Elvis, Neil Diamond, Jo Leemans, Fats Domino en Will Tura hebben op het eerste gezicht misschien weinig gemeen, behalve dit: Ze zijn zo mooi, na al die jaren. Stuk voor stuk tijdloze liedjes. Evergreens voor de eeuwige jeugd.
Met: Gert Bettens (zang, gitaar), Jan De Campenaere (zang, gitaar), Reinout Swinnen (zang, keyboards), Koen Lieckens (drums) en Bart Van Lierde (bas)

Tickets kosten € 16 of € 13 aan voordeeltarief (KH-uitpas, -26-jarigen en groepen van min. 10 personen). Bestel ze hier, aan de balie van het cultuurcentrum of telefonisch via 050 63 04 30

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen