donderdag, augustus 6, 2020
Home Knokke-Heist Toch een klein feestje voor Gilbert Maes en Anna Ballegeer

Toch een klein feestje voor Gilbert Maes en Anna Ballegeer

Op 23 april 2020 waren Gilbert Maes en Anna Ballegeer maar liefst 65 jaar gehuwd. Covid-19 stuurde het geplande feest in de war maar op dinsdag 21 juli 2020 konden de jubilarissen hun briljanten huwelijksjubileum dan toch vieren in ’t Choufke in Heist, weliswaar in een afgeslankte versie en coronaproof.  Hun dochter Fabienne, gemeenteraadslid, feliciteerde in naam van het gemeentebestuur het koppel dat 65 jaar geleden in het huwelijksbootje stapte en nog steeds lief en leed met elkaar delen. 

Levensloop van Gilbert 

Gilbert is geboren in Knokke op 12 december 1931 en komt uit een gezin van 4 kinderen. Zijn vader was metselaar. Het gezin woonde in Knokke en Gilbert bracht er ook zijn jeugd door en liep er school. Na zijn schoolperiode begon Gilbert te werken in de bouw als metselaar en eindigde zijn carrière als werfleider.  

Levensloop van Anna 

Anna is geboren in Brugge op 24 april 1935 en is de oudste uit een gezin van 3 kinderen. Haar vader was schilder. Het gezin woonde in Westkapelle en Anna liep er ook school en bracht er haar jeugd door. Daarna zat ze 2 jaar op pensionaat in Bon Secours (om Frans te leren). Na haar schoolperiode werkte ze bij de familie Stepman. Na haar huwelijk was ze conciërge en nam ze de taak als huisvrouw op zich. 

Gilbert en Anna tuinieren graag zowel in de moestuin als in de siertuin. Als het weer het toelaat doen ze nog wel korte fietstochtjes. 

Het paar heeft 5 kinderen, 11 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen. 

  • Roland is gehuwd met Pascale Jacobs. Ze baten ’t Choufke uit in Heist. Roland heeft 1 dochter uit een vorig huwelijk Stefanie (zij heeft 2 kinderen). Pascale heeft 2 kinderen: Kevin (die 2 kinderen heeft) en Jill (+) die een dochter Maja heeft. 
  • Rudy is gehuwd met Sylviane Lampaert. Rudy is metselaar. Zij hebben 3 kinderen: Lisanne en de tweeling Bart & Melissa. 
  • Dirk is samen met An Vanhalewyn. Dirk is schrijnwerker en heeft 2 kinderen : Annelies (heeft 3 kinderen) en Dennis. An heeft een zoon Pablo. 
  • Bernard is gehuwd met Karin De Groote. Bernard is aannemer. Zij hebben 2 kinderen Roos en Sem. 
  • Fabienne is gehuwd met Dirk Reubens. Samen runnen zij het sanitair bedrijf Creasan. Fabienne is ook gemeenteraadslid in Knokke-Heist. Zij hebben 3 kinderen : Astrid, Brecht en Arne. 

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Deze ochtend hangen er boven zee nog velden van hoge en middelhoge bewolking. Al snel wordt het overal zonnig. Goed zicht. De...

Jake Atlass brengt binnenkort zijn 2de EP uit

Jake Atlass kan nog steeds als een relatief onbekende artiest door Knokke-Heist lopen. Maar is nu vooral een nieuw hip hop talent....

De grootste stijging in cijfers van werklozen in vergelijking met 2019

West-Vlaanderen noteert de grootste stijging in cijfers van werklozen. Dat meldt de Vlaamse Dienst voor Arbeids Bemiddeling (VDAB). In vergelijking met juli...

Wat als je ziek bent of iemand van je familie ziek is

Nu het aantal coronabesmettingen blijft stijgen is het belangrijk dat je goed weet wat je moet doen als je ziek bent of...

Recente reactie van onze lezers