9 C
Knokke-Heist

Toiletboot Zinkt in de Jachthaven

De jachthaven van Breskens een deelgemeente van Sluis is gisteren opgeschrikt door een ongeval met een drijvend toiletgebouw. Het sanitair gebouw zonk naar de bodem van de haven, ondanks pogingen van de brandweer om het drijvend te houden. Gelukkig waren er geen gewonden, volgens Veiligheidsregio Zeeland.

Toen de brandweer werd opgeroepen om naar de jachthaven te komen, arriveerden ze met hoogtechnische uitrusting en blusvoertuigen om de situatie onder controle te krijgen. Met behulp van een hoogwerker, konden de brandweermannen op het dak van het toiletgebouw geraken. Helaas hadden hun inspanningen weinig effect, omdat water steeds naar binnen bleef stromen.

Er is een kleine hoeveelheid rioolwater in de haven terechtgekomen, wat wordt opgevolgd door Rijkswaterstaat en de gemeente Sluis. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Het toiletgebouw is gesloten in de wintermaanden.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen