15 C
Knokke-Heist

Topdokter, Chocolatier, Piloot en een Prins Verenigen Krachten voor Ethisch Ondernemen in Virunga Park en komen naar Knokke-Heist

Belgische prominenten investeren samen in duurzame tewerkstelling rond het Virunga Park in Oost-Congo. Ontdek hoe zij ethisch ondernemen en de lokale bevolking ondersteunen op een bijzonder evenement in Knokke-Heist.

Op 23 april organiseren vooraanstaande landgenoten een uniek evenement om het bewustzijn en de fondsenwerving voor ethisch ondernemen rond het Virunga Park in Oost-Congo te bevorderen. Deelnemers zijn onder andere topdokter Réginald Moreels, chocolatier Dominique Persoone, Prins Emmanuel de Mérode en piloot Anthony Caere.

Het evenement belicht de wonderbaarlijke samenwerking tussen deze prominente Belgen en hun inspanningen om duurzame investeringen te bevorderen, waardoor werkgelegenheid wordt gecreëerd voor de lokale bevolking. De namiddag bevat inspirerende verhalen van hun ervaringen, gepresenteerd met beeld en geluid, en wordt afgesloten met een debat onder leiding van moderator Kathleen Cools (VRT) over de zeldzame uitdagingen van profit en non-profit in een conflictregio.

Deelname aan het evenement kost €38, en biedt de mogelijkheid om de bekende sprekers te horen en te zien in hun dagelijkse activiteiten, het debat te volgen en hen vragen te stellen. Na het evenement wordt een drankje en een hapje aangeboden, en krijgen alle aanwezigen een pakje Virunga Double Happiness chocolade. Er is ook de mogelijkheid om extra chocolade te kopen om het goede doel te steunen.

De opbrengst van deze fondsenwervende namiddag is bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Unichir van Réginald Moreels en zijn collega’s in Beni, Oost-Congo. Het doel is om het project zelfvoorzienend te maken, maar er is nog veel geld nodig voor uitrusting en opleiding.

Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar bij cc Scharpoord in Knokke-Heist, bij de leden van R.C. Knokke-Oostkust of via de website van Rotary Knokke Oostkust.

Mis deze unieke kans niet om de kracht van ethisch ondernemen in actie te zien en bij te dragen aan een betere toekomst voor de bevolking van Oost-Congo. Wie weet welke verrassende samenwerkingen en initiatieven nog meer zullen voortvloeien uit deze bijzondere namiddag?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen