woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistTracks & Tr@vellers presenteert: Een Avond met Franse Chansons

Tracks & Tr@vellers presenteert: Een Avond met Franse Chansons

Op zaterdag 20 april 2024 transformeert Tracks & Tr@vellers in een bruisende hotspot voor liefhebbers van Franse muziek. Kroegbaas Peter Franssens breekt met de traditie en introduceert een frivool Franstalig repertoire, live ten gehore gebracht door de band Chapeau, vanaf 20.30 uur.

Chapeau: Een Frans Muzikaal Spektakel

Hoedje af voor Chapeau, een harmonisch kwintet dat Franse chansons nieuw leven inblaast. Deze band, gevormd door de samensmelting van vier ervaren muzikanten en een charismatische zangeres, belooft een avond vol muzikale verrassingen. Het ensemble, bestaande uit Isabel T’Jonck (zangeres), Harry Willems (accordeon), Jean-Marie Jacobs (piano en zang), Geeraard De Groote (gitaren en sax), en Johny Becuwe (drums), staat garant voor een unieke interpretatie van bekende Franse liederen.

Programma Details

  • Datum: Zaterdag 20 april 2024
  • Tijd: Aanvang om 20.30 uur
  • Locatie: Tracks & Tr@vellers
  • Entree: Gratis. Een warm welkom door patron Pierre Fils de François is verzekerd.

Unieke Muzikale Avond

Tracks & Tr@vellers nodigt iedereen uit voor een onvergetelijke avond waarin het traditionele blues- en rockrepertoire plaatsmaakt voor de charme van het Franse lied. Dit evenement is een must-visit voor iedereen die de rijke traditie van Franse muziek wil ervaren in een gezellige, gastvrije sfeer.

Ons gedacht…

In een tijd waarin muzikale diversiteit meer gewaardeerd wordt dan ooit, biedt Tracks & Tr@vellers met de band Chapeau een unieke kans om de diepte van het Franse chanson te verkennen. Een avond die belooft te betoveren met melodieuze harmonieën en een sfeer die recht uit het hart van Frankrijk lijkt te komen.