zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist

Tragisch verkeersongeval dood jonge gast van 17

“Op zoek naar woorden, de juiste of de mooiste maar eigenlijk zijn er hier geen woorden voor… Als het maar hard was daje goe kon stampen en losgaan ton wast inorde. Het gaat je goed makker ! Je waart top kerel !” Het overlijden van een jongen uit Moerkerke komt hard aan na het tragisch ongeval van woensdagmiddag.

De jongen werd aangereden op zijn bromfiets door een bestelwagen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en probeerden hem ter plaatse te reanimeren. Maar dit hielp niet meer. Enkele getuigen dienden de eerste zorgen toe en probeerden het slachtoffer te reanimeren. Maar de klap was te hard en de verwondingen te zwaar om de jongen alsnog te redden. De familie kwam ter plaatse en verkeerde in shock. Het is voor hen dan ook niet te vatten.

De omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht door de Lokale Politie van Damme/Knokke-Heist en het parket. Er is ook een verkeersdeskundige aangesteld om de juiste omstandigheden te onderzoeken. Door het ongeval was de Damweg voor alle verkeer een tijdlang afgesloten.

Axl zijn vrienden kwamen in de loop van de namiddag afgezakt richting Damweg en zochten troost bij elkaar en legden bloemen neer. “Zijn hele leven lag nog voor hem… hij was zo’n sociale gast”, zegt een klasgenoot van Axel in een reactie.

1 REACTIE

  1. Safety first !.Wie aan het stuur zit, moet alles bekijken ,inschatten, en inzien dat hij niet de enige is die de weg gebruikt.
    .Er zijn ook zwakke weggebruikers. Zo iemand kan geen fout gemaakt hebben en toch slachtoffer worden van een ongeval.
    Zo iets mag niet meer gebeuren!
    Laat ons hopen dat een degelijk fietspadennet de oplossing brengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen