11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Triatlonfestival in Knokke-Heist!

Op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 staat Knokke-Heist in het teken van triatlon. Op het Evenementenstrand ter hoogte va, het Directeur-generaal Willemspark en onder het toeziend oog van de strandredders op het kunstwerk ‘Socorristas de Biarritz X-X’ vinden er twee triatlons plaats.

Op zaterdag 10 september 2022 om 13.30 uur hoor je er het startschot van de 22ste Zwintriathlon. Dan gaan de atleten de uitdaging aan om 1,5 km te zwemmen in zee, 40 km te fietsen richting Damme en Sluis en 10 km te lopen op de Zeedijk.

De volgende dag vindt de 3de editie van de Halve Triatlon plaats. De deelnemers starten er om 10 uur met 1,9 km zeezwemmen om daarna 90 km te fietsen in het hinterland richting Dudzele, Damme en Sluis. Afsluiten doen ze met een loop van 21 km op de Zeedijk. Indien het zeezwemmen niet kan doorgaan, wordt er overgeschakeld op een Run-Bike-Run.

Het wordt een sportief spektakel en jij mag niet ontbreken. Zet dit weekend dus koers richting Evenementenstrand en moedig onze triatleten luidkeels naar de eindstreep aan! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen