Home Knokke-Heist Tuinbedrijf Sven Verbeke & zoon wint "Goud" in de categorie "Groen Kleurt"

Tuinbedrijf Sven Verbeke & zoon wint “Goud” in de categorie “Groen Kleurt”

Op zaterdag 24 oktober werden de laureaten bekendgemaakt van de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer‘. Deze wedstrijd zet elk jaar de beste tuincreaties in de kijker voor verschillende categorieën. VLAM sponsort de wedstrijd.Winnaar publieskprijs is Jeamie Hendrickx. Het Tuinbedrijf uit Knokke-Heist Sven Verbeke & zoon kreeg “Goud” in de categorie “Groen Kleurt”.

Al voor de 24ste keer organiseerde een enthousiaste werkgroep met afgevaardigden van alle Vlaamse tuinaannemersverenigingen de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer‘. Alle professionele Vlaamse tuinaannemers konden deelnemen. De projecten werden beoordeeld op aanleg en onderhoud.

De jurering van de tuinen was in handen van een professionele jury en ook dit jaar kreeg het grote publiek inspraak via standaard.be.

De laureaten van de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ bewijzen de kwaliteit van de professionele tuinaannemer. Ze bevestigen bovendien de slogan ‘een tuin is keihard genieten’: de tuinaannemer zorgt er met raad en daad voor dat je een prachtig eindresultaat krijgt en dat jij als klant heerlijk kunt genieten.

Winnaars

De winnaar van de Publieksprijs 2020 werd tuinaannemer Jeamie Hendrickx uit Brecht. Met zijn ontwerp van een stadstuin in Antwerpen geeft hij de tuineigenaars jaarrond een geborgen vakantiegevoel.

De Best-selectprijs voor uitmuntend plantgebruik ging naar PUUR groenprojecten bv (Jan Nickmans) uit Alken. Nickmans overtuigde de vakjury met de combinatie heestermassieven en siergrassen, die een naturelle serene sfeer creëerde met frisgroene bladkleuren en langdurig kleurrijke bloemen.

Voor het eerst werd ook het ECOfriendly label uitgereikt om het ecologisch karakter van een project te bekronen. Tuinen Stefan Haerinck bv met een project in Gent was de winnaar.

De overige winnaars waren:

CATEGORIE < 150M²

GOUD voor Tuinen Stefan Haerinck bv met een project in Gent

ZILVER voor Jeamie Hendrickx bv met een project in Antwerpen

BRONS voor Tuinwerken Bart Janssen met een project in Opglabbeek

CATEGORIE 150 – 750M²

GOUD voor Arte-Verde met een project in Oudenaarde

ZILVER voor Jaspers Tuinwerken met een project in Sint-Niklaas

BRONS voor Landscaping Hendrix met een project in Maastricht

CATEGORIE > 750M²

GOUD voor PUUR groenprojecten bv met een project in Hasselt

ZILVER voor ’t Groene Plan met een project in Westerlo

Ontwerp van Stefan Haerinck (Goud + ECOlabel)

CATEGORIE JONG TALENT

GOUD voor Tuinen Devroe Laurens bv met een project in Moorslede

GOUD voor Tuinonderneming Jens Defloo bv met een project in Diksmuide

BRONS voor Tuinen Debie met een tuin in Schoten

CATEGORIE GROEN KLEURT

GOUD voor bv Sven Verbeke & zoon met een project in Knokke-Heist

ZILVER voor Ollevier en Co met een tuin in Hoeselt

BRONS voor De Telder Tuinen met een project in Wondelgem

- Advertisment -

Lees ook dit

Geen reclame meer voor “Light ART”

Het festival “Light ART” start nu zaterdag. Dat is het moment waarop er voor de eerste keer weer shoppers naar onze gemeente zullen komen....

socialehulp@knokke-heist.be blijf dus niet zitten met je vraag

De coronacrisis treft ons hard. Jouw situatie is daardoor misschien veranderd. Misschien kan je al dan niet tijdelijk niet meer aan de slag? Of...

Sportoase Duinenwater weer open met protocol

De toelating om de activiteiten deels opnieuw te activeren kwam vroeger dan verwacht maar verheugt ons omdat het een erkenning is van de regering...

Wensenboom doet het zonder snoep

Elk jaar staan enkele vrijwilligers van het gemeentebestuur op de markt in Knokke en Heist om er soep aan de man te brengen ten...

Recente reactie van onze lezers