Home Knokke-Heist Deelgemeente Knokke Tweede strandbar getroffen door corona-virus

Tweede strandbar getroffen door corona-virus

Er is opnieuw een strandbar dicht. Het gaat dit keer om het Lichttorenstrand, tegenover het toerismebureau. Een jobstudent is er besmet geraakt met het coronavirus, waardoor alle medewerkers van het Lichttorenstrand nu getest moeten worden. De strandbar is zeker nog tot morgen gesloten. Dan zijn de resultaten van de tests binnen.

Na Beach Number 1 is het Lichttorenstrand de tweede strandbar die tijdelijk de deuren moet sluiten door het coronavirus. De uitbater, Kevin Caes, kreeg maandagochtend te horen dat een jobstudente positief had getest. Caes nam contact op met de gemeente en kreeg te horen dat hij zijn zaak moest sluiten. Bericht van de stranduitbater op sociale media:

Omdat wij eerlijk zijn en deze virus zo snel mogelijk willen uitroeien, moeten wij helaas melden dat we vandaag verplicht dienen te sluiten.

Sorry!

Door een positieve coronatest bij 1 van onze jobstudenten zijn wij verplicht te sluiten.

Heel de crew wordt zo snel mogelijk getest, zodat we heel snel weer open kunnen.

Sorry voor alle hierdoor geannuleerde reservaties en voor onze vaste klanten.

Wij hebben dit helaas niet in de hand.

Be safe, stay safe.

We houden jullie op de hoogte.

Draag zorg voor jezelf en voor alle anderen

“Dat meisje had al 3 dagen niet meer gewerkt, maar we moeten altijd 5 dagen teruggaan als iemand besmet is geraakt. Daarom zijn we momenteel gesloten.” Caes vindt de beslissing logisch. “Ik wil het zekere voor het onzekere nemen. “Vanavond laten we onze hele crew testen in het AZ Zeno. Als iedereen negatief test, mogen we in het beste geval op woensdag weer open.

By  Florence Depauw op Radio 2

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met regen of buien. Na de middag wordt het droog en komen er opklaringen. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima...

iearthfriendly.com uit Knokke-Heist maakt biologisch afbreekbare mondmaskers

iearthfriendly.com een ecologisch bedrijfje uit de Dorpsstraat hier in Knokke-Heist hecht veel waarde aan de gezondheid van de aarde en daarom verkopen we met...

Recente reactie van onze lezers