16.9 C
Knokke-Heist

Twice As Nice breidt uit met spraakmakende winkel in de Lippenslaan

Het Belgische juwelenmerk Twice As Nice opent een nieuwe vestiging in Knokke-Heist. Dit iconische merk, bekend om zijn zuivere en gesofisticeerde ontwerpen, viert hiermee zijn groeiende succes.

Artikel: Twice As Nice, een gevierd Belgisch juwelenmerk, heeft onlangs zijn vijftigste winkel geopend aan de Lippenslaan 336 in Knokke-Heist. Het merk, opgericht in 1980 in Antwerpen, staat bekend om zijn verfijnde en stijlvolle design, dat tot stand komt dankzij een team van jonge Antwerpse ontwerpers.

Door de jaren heen heeft Twice As Nice zich gevestigd als een toonaangevend merk in de juwelenbranche. Het succes is niet enkel te danken aan hun prachtige ontwerpen, maar ook aan hun sterke band met de lokale gemeenschap. Het bedrijf heeft namelijk een diepgewortelde connectie met Antwerpen en is trots op de Belgische oorsprong van hun juwelen.

De opening van de nieuwe winkel in Knokke-Heist markeert een belangrijke mijlpaal voor Twice As Nice. Met vijftig winkels in hun portfolio blijven ze groeien en hun klantenbestand uitbreiden. De nieuwe locatie belooft een unieke winkelervaring te bieden, met hetzelfde kenmerkende assortiment dat klanten gewend zijn van de andere vestigingen.

Knokke-Heist, een populaire en prestigieuze kustplaats, vormt de ideale locatie voor deze nieuwe winkel. Gelegen aan de Lippenslaan, een van de belangrijkste winkelstraten van de stad, zal Twice As Nice ongetwijfeld een aantrekkelijke bestemming zijn voor zowel lokale inwoners als toeristen.

Ook uw zaak in onze krant? Mail naar: redactie@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen